Erritsø Tryk overtager driften af landets største avistrykkeri

PUBLICERET: 16 February 2022
OPDATERET: 16 February

Erritsø Tryk, som ejes af JP/Politikens Hus, overtager fra 1. marts 2022 driften af landets største avistrykkeri, Dansk AvisTryk i Glostrup. Erritsø Tryk driver i forvejen rotationstrykkerier i Erritsø, Hornslet og Aalborg. Med overtagelsen af driften af Dansk AvisTryk vil Erritsø Tryk råde over landets største sammenhængende avistrykkapacitet.

– Den fornemmeste opgave for Erritsø Tryk er at sikre høj kvalitet og stor leveringssikkerhed for de dagblade, som er kunder hos os. Vi ønsker at yde vores bidrag til at fremtidssikre danske dagblade, og det gør vi allerbedst ved at sikre høj fleksibilitet og en god geografisk dækning,” siger administrerende direktør i Erritsø Tryk, Gert Nielsen.

Med aftalen overtages samtlige medarbejdere og alle nuværende kundeaftaler, hvorved den samlede aktuelle trykkeri-drift i Dansk AvisTryk fastholdes. Trykkeriet vil blive drevet under navnet Erritsø Tryk Sjælland i samdrift med Erritsø Tryks øvrige trykkerier. Dansk AvisTryks direktør Flemming Pedersen vil fremover indgå i Erritsø Tryks ledergruppe, som på tværs af geografi vil få gavn af hans betydelige kompetencer og erfaring.

Ejeren af Dansk AvisTryk, Mads Crone Togsverd, som arvede trykkeriet fra sin far, stifteren, Sven Togsverd i begyndelsen af 2021 er begejstret for, at der er fundet en løsning, som sikrer fremtiden for landets største trykkeri.

– Min far og jeg har igennem en årrække forsøgt at indgå et strategisk samarbejde med en aktør med en betydelig produktportefølje. Det ville have glædet min far meget at vide, at det nu er lykkedes os at lave en aftale med den helt rigtige samarbejdspartner, der både sikrer vores ansatte og at der i mange år endnu vil blive produceret aviser på Danmarks mest avancerede trykkeri, siger Mads Crone Togsverd.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01