Opnå konkurrencefordele med hvid blæk

PUBLICERET: 21 January 2022
OPDATERET: 21 January

På et europæisk webinar den 25. januar 2022 vil HP fokusere på hvid blækteknologi, og hvordan det kan booste virksomheder med nye rentable applikationer.
Webinaret vil fokusere på, hvordan integration af hvidt blæk som en del af et printservicetilbud kan give virksomheder en betydelig fordel i forhold til deres konkurrenter.

Webinaret vil blive afholdt på engelsk med samtidige oversættelser af indholdet til fransk, tysk, italiensk, polsk og spansk.

Den britiske printleverandør PressOn, russiske Zeytz samt det spanske grafiske design-, marketing- og reklamestudie Print Zone vil alle vise, hvordan brugen af hvid blækteknologi fra HP har hjulpet dem med at komme foran konkurrenterne på deres respektive markeder.

Sessionen vil også omfatte en live demonstration af HP Latex R-serien og HP Latex 800W-printere og fremvise de applikationer, hvid blæk kan bruges til såsom vinduesgrafik, skilte og indretningsapplikationer.

Derudover vil deltagerne have mulighed for at diskutere hvid blæk-teknologi med eksperter fra HP under en live Q&A-session i slutningen af webinaret.

Tilmelding kan ske under events-kalenderen.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01