Aarhusianske Oreon er blevet solgt til Intermail

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 10 January 2022
OPDATERET: 10 January

Da InterMail blev startet for mere end 100 år siden var virksomhedens formål at producere konvoluttter. I de seneste 40 år er de blevet en af Nordens største omnichannel-virksomheder, og er i dag et full service kommunikationshus.

Det går godt for den ”gamle” konvolutvirksomhed. De kom ud af sidste år med en forbedring af det finansielle resultat på 7,6 mio, efter opkøb af to virksomheder og udvidelse af medarbejderstaben.

Nu her hvor et nyt år netop er skudt i gang, meddeler InterMail, at de har købt endnu en virksomhed. Det er Oreon fra Aarhus, der har været ejet af OTW. Oreon har mange års erfaring inden for digital markedsføring, og dermed styrker Intermail endnu engang deres digitale kompetencer.

– Overtagelsen af OREON er superspændende, fordi de er verdensmestre inden for SEM, SEO og Sociale medier i den digitale kunderejse, som kraftigt efterspørges af vores kunder i både Danmark og Sverige. Med overtagelsen kan vi nu tilbyde en “end to end” kunderejse fra leadgenerering til salg for vores kunder. Det passer perfekt ind i vores digitale strategi om at vokse på det her område, udtaler Anders Ertmann, CEO i InterMail

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01