En legende besøger Kolding

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 25 October 2021
OPDATERET: 25 October

Legenden fra YelloTools, Michael Althoff, kommer til vikiallos Åbent Hus den 3. og 4. november.

Han vil vise det sidste nye værktøj til skilte, print, solfilm, PPF med mere. Så kom forbi og hils på Michael og se de nye muligheder.

Yello Tools beskriver sig selv med disse ord på deres amerikanske website:

We don´t want shiny, fancy-looking items that are nice to look at but have no real “right to exist.”  Our Tools are coming right out of the problem, or more accurately right out the need.

Så glæd dig til at få værktøjet demonstreret af Michael Althoff på onsdag eller torsdag i næste uge i Kolding. Mon ikke du også selv kan prøve at få det i hånden, så du også kan fornemme, hvordan det mærkes.

Se mere om arrangementet på printogmedier.dk’s eventside

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Falder papirpriserne i 2023?

2022 var præget af megen turbolens på papirmarkedet. Flere fabrikker omlagde deres produktion, lukkede midlertidigt eller permanent og nogle gik konkurs. Andre har lavet et større udsalg i håbet om, at nogle vil investere i en papirfabrik.
kvarnsveden

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01