vikiallo udvider på tekniker-siden

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 5 October 2021
OPDATERET: 5 October
Hos vikiallo har de set frem til at kunne præsentere endnu en ny servicetekniker i virksomheden.
Det er Christian Schöpfer. Han er 32 år, bor i Hammel og er søn af Peer Kaasgaard og Gabi Schöpfer, som mange nok kender fra den grafiske branche. Blandt andet har Peer Kaasgaard været ansat i vikiallo, hvor fra han fratrådte primo 2020. Nu er det så sønnen, Christian, der skal være en del af vikiallo-familien.
Christian bruger en del af sin fritid på at lede og uddanne spejdere og på ældre engelske biler.
Den nye servicetekniker er udlært skiltetekniker/printoperatør. Han har arbejdet som produktionsleder/reparationsansvarlig og har de seneste år arbejdet som servicetekniker inden for storformatprintere.
Christian Schöpfer har gennem sit arbejde fået stor viden om farvestyring, installation, service og reparation af maskiner.
– Vi glæder os til at arbejde sammen med Christian og håber, vores kunder også vil tage godt imod ham, lyder det fra Kim Harris, indehaver af vikiallo.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01