Konica Minolta satser på vækst og ansætter ny salgsdirektør

PUBLICERET: 17 September 2021
OPDATERET: 17 September

1. september tiltrådte Peter Dalgas som ny salgsdirektør hos Konica Minolta. Han er ansvarlig for alle forretningsområder i Danmark, og skal effektuere Konica Minoltas strategi om fortsat vækst.

Ny salgsdirektør for Konica Minolta Danmark, Peter Dalgas.

Peter Dalgas har i mange år arbejdet for teknologifirmaet Dell, blandt andet som regional salgsdirektør. Han har desuden fungeret som selvstændig investor og rådgiver for iværksættere samt været frivillig hjælpetræner i fodboldklubben Skjold Birkerød.

Om ansættelsen af Peter Dalgas siger direktør for Konica Minolta Nordeuropa, Lars Wørzner:
– Konica Minolta er blandt de tre største inden for vores område i Nordeuropa. Den position skal ikke bare fastholdes, men udbygges. Vores strategi er vækst. Vi tror på, at der er et marked – også fremover. Og vi vil satse på at have de bedste folk på pladserne. Derfor har vi ansat Peter Dalgas til at varetage den opgave i Danmark.

Lars Wørzner tilføjer, at Konica Minolta har en meget bred produktportefølje, også inden for produktionsprint, hvor de i stigende grad satser på vækstmarkederne etiketter, emballage og andre industrielle applikationer.

Konica Minolta har 15 ansatte inden for produktionsprint i Danmark. Lars Wørzner understreger, at salget inden for produktionsprint varetages af hele salgsstyrken i Danmark med stærk support fra PP-afdelinger og kollegaer i Norden.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01