Mantax Etiketter er blevet en del af Grafiket og Asteria Group

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 8 May 2021
OPDATERET: 8 May

Mantax Etiketter i Kolding har oplevet en kraftig vækst de senere år. Det betød, at de nu var i en situation, hvor de krævede ekstra kræfter at fortsætte væksten.

For godt et år siden var Grafiket A/S, der også er beliggende i Kolding, i en lignende situation. De havde også oplevet en kraftig vækst, og i deres søgen på at komme videre valgte de at lade sig opkøbe af belgiske Asteria Group, der dengang også havde aktiviteter i Holland, Frankrig og Tyskland. Grafiket har de seneste år investeret kraftigt i virksomheden og senest i nyt domicil i Kolding.

For direktør og ejer af Mantax Etiketter, Christian Bach Jacobsen, kom løsningen, da han ved årsskiftet fik en henvendelse fra Grafiket, som ville købe dem.

– Valget var nemt. Grafiket og Mantax supplerer hinanden godt. Både hvad angår produktsortiment, kompetencer, virksomhedskultur samt de helt åbenlyse fordele, der tegner sig i horisonten. En af disse er, at vi om kort tid flytter vores aktiviteter til Grafiket i deres nye lokaler, skriver Christian Bach Jacobsen i pressemeddelelsen.

Asteria Group omfatter nu 12 selvstændige virksomheder, alle i kraftig vækst. Som medlem af så stor en gruppe øger Mantax Etiketter både produktionskapaciteten samtidig med at de får adgang til en bred vifte af nye innovative løsninger, således at de kan løse så godt som alle emballageopgaver, samtidig med at der er fokus på bæredygtighed.

For Asteria Group er det vigtigt at kontinuiteten bevares i den opkøbte virksomhed. Det betyder, at kunderne vil møde de samme 30 medarbejdere fra Mantax Etiketter som tidligere, selv om de flytter sammen med Grafiket.

Christian Bach Jacobsen indtræder som salgsdirektør i Grafikets direktion, hvor han i samarbejde med adm. direktør Claus Kunckel-Hansen skal sikre Asteria Gruppens videre udvikling i Danmark.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01