Syntetisk papir til tonerprint velegnet til Covid-19 skiltning

PUBLICERET: 2 February 2021
OPDATERET: 2 February

Agfa tilføjer SYNAPS XM110 til SYNAPS-papirporteføljen. Med en tykkelse på bare 0,1 millimeter repræsenterer det den tyndeste type SYNAPS XM og gør det velegnet til applikationer såsom billetter og skiltning.

SYNAPS XM110 kan printes på alle almindelige tørtonerprintere og multifunktionelle kontorprintere med standard printindstillinger som for almindeligt kontorpapir. Sammen med sin antistatiske behandling for at forhindre papirstop giver det mulighed for hurtigt og effektivt at producere fx tilpasset COVID-sikkerhedsskiltning uden behov for tid og omkostningskrævende laminering.

Jeroen Brijs, forretningsudvikling & produktchef for SYNAPS, siger:
–SYNAPS XM110 er et supplement til vores eksisterende kvaliteter og giver muligheder for udvidelse til nye anvendelsesområder. Ved at tilbyde tyndere materialer til applikationer, der ikke har brug for en større tykkelse, undgår vi også unødvendigt materialeforbrug.

SYNAPS XM110 har samme kerne- og toneracceptlag som de eksisterende XM-produkter og er tilgængelig i dag i standard arkformater, mens specielle ark- og rulleformater kan leveres efter anmodning.

Om SYNAPS

SYNAPS er et polyesterbaseret trykmedie udviklet, produceret og markedsført af Agfa. Den fås i to versioner baseret på særskilt printteknologi til offset- og elektro-ink (SYNAPS OM) og xerografi eller tør toner (SYNAPS XM). Både OM- og XM-produkter fås i forskellige tykkelser, og OM inkluderer også en selvklæbende type. Brugen af SYNAPS er drevet af applikationer, der kræver indendørs eller udendørs holdbarhed uden behov for laminering, såsom tags, skiltning, etiketter, plakater, menukort.

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Falder papirpriserne i 2023?

2022 var præget af megen turbolens på papirmarkedet. Flere fabrikker omlagde deres produktion, lukkede midlertidigt eller permanent og nogle gik konkurs. Andre har lavet et større udsalg i håbet om, at nogle vil investere i en papirfabrik.
kvarnsveden

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01