Kodak lancerer forretningsløsning til trykindustrien i samarbejde med PrintVis og Microsoft

PUBLICERET: 14 December 2020
OPDATERET: 14 December

Kodak lancerer PRINERGY On Demand Business Solutions, som de har udviklet i samarbejde med softwareleverandører som Microsoft, PrintVis og VPress. Målet er at skabe en af de mest omfattende softwareløsninger, som kan håndtere alle applikationer og være til gavn for trykkerier i enhver størrelse.

Kodaks PRINERGY On Demand Business Solutions er skalerbare, automatiserede, end-to-end-løsninger, der dækker alt fra ordrer og indkøb til betaling. Løsningen hjælper trykkerier med at styre alle deres forretningsprocesser, for at eliminerer kompleksiteten og omkostningerne ved integration, opdatering og vedligeholdelse af adskillige uafhængige softwareprodukter fra forskellige leverandører.

PRINERGY On Demand Business Solutions kombinerer den fulde Office-, CRM-, ERP- og MIS-funktionalitet med workflow og web-to-print i en enkel og fuldt integreret skybaseret platform. Softwaren er hostet på Microsoft Azure, som giver både sikkerhed og de højeste niveauer af tilgængelighed.

Kasper Tomshøj, administrerende direktør for PrintVis. (Billedet er lånt hos Vimeo).

Kodak har forbedret softwaren med branchespecifikke analyse- og AI-funktioner og tager sig af integration, IT-administration og løbende vedligeholdelse gennem Managed Services i realtid. Den udskrivningsspecifikke ERP/MIS-komponent baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central kommer fra PrintVis, mens VPress har bidraget med avanceret web-to-print, e-handelsbutik og variabel data funktionalitet (VDP).

– Kodaks PRINERGY On Demand Business Solutions gør det bekvemt og omkostningseffektivt at integrerede abonnementsbaserede softwareløsninger til trykbranchen, udtaler Todd Bigger, vicepræsident for Print hos Kodak.

Kasper Tomshøj, administrerende direktør, PrintVis tilføjer:
– Vi er glade for at arbejde med Kodak som en ny PrintVis-partner. PrintVis ‘samlede tilstedeværelse på markedet vil blive styrket med Kodaks stærke omdømme og ekspertise inden for trykbranchen. Sammen er vi i stand til at levere et komplet udvalg af udskriftsspecifik software til kunder på verdensplan.

Kodak PRINERGY On Demand business solutions er tilgængelige Vesteuropa fra 1. januar 2021.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01