Så er der også værneprodukter i Onlineprinters shop

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 12 May 2020
OPDATERET: 12 May

Ansigtsmasker er endnu ikke påbudt i Danmark, som det er i mange andre af verdens lande. Og de er endda ved at blive et modestatement.

Derfor har Onlineprinters valgt at tilføje ansigtsmasker med print efter kundens eget valg i deres onlineshops.

Hvorfor ikke bruge masken til lidt reklame?

Onlinetrykkeriet har omstillet en del af deres produktion til fremstilling af ansigtsmasker. Ansigtsmaskerne fås i onlineshoppen i forskellige udførelser og med forskellige stoffer. Der står også færdige skabeloner til rådighed.

– Med vores Design online-værktøj kan man få trykt egne slogans på maskerne eller uploade motiver, fortæller Christian Würst fra Onlineprinters tyske hovedkontor. Lige nu udvikler trykkeriet særlige ansigtsmasker til børn og unge. Maskerne kan bestilles i oplag fra én til ti. Maskerne kan vaskes ved 60 grader.

Ny shopkategori: Sikkerhedsprodukter

Under denne nye kategori, kan der også bestilles andre sikkerhesprodukter som fx certificerede sikkerhedsklistermærker, holdere til håndsprit samt akrylglasskærme. Alle produkter kan bestilles med individuelt tryk.

Hjælper sociale og velgørende institutioner

I stedet for flag og bannere syr nogle af Onlineprinters medarbejdere nu ansigtsmasker

Onlineprinters har valgt at støtte sociale og velgørende institutioner med gratis masker og har også udstyret deres egne medarbejdere med ansigtsmasker.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01