Intermail nedlægger konvolutproduktionen – Bong overtager

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 19 January 2018
OPDATERET: 19 January

Fysiske breve er på kraftig tilbagegang. Alene her i Danmark falder postmængden med 23 procent, så det er nødvendigt med en konsolidering af markedet for produktion af konvolutter.

Det er den konsekvens InterMail nu har taget. De har løbende tilpasset deres konvolutdivision til det faldende marked, men nu har de besluttet sig for, at den bedste løsning er at nedlægge produktionen.

De er derfor tilfredse med at have indgået en aftale med Bong, som sikrer at InterMails kunder fortsat kan blive serviceret med kvalitetsprodukter og et serviceniveau, som matcher det nordiske marked.

Aftalen, som forventes gennemført i løbet af marts 2018, betyder at Bong overtager salg og forhandling til alle InterMails konvolutkunder, og tilbyder ansættelse til hovedparten af InterMails salgs- og kundeservicemedarbejdere inden for konvolutområdet.

Med overtagelsen af InterMails konvolutproduktion, som kommer til at ske på Bongs egne fabrikker, vil deres produktion vokse ganske betydeligt. Men det er også ønskeligt, hvis produktionen fortsat skal være lønsom, udtaler Mogens Hallager, Managing Director, Nordics & Baltics hos Bong.

– Det betyder, at vi nu igen får en kritisk masse, så det er en nødvendig konsolidering, fortæller Mogens Hallager, som vi fangede på vej ind til et møde med InterMails medarbejdere.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01