Alle Epsons tre SureColor S-printere modtager BLI-priser

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 8 January 2018
OPDATERET: 8 January

Keypoint Intelligence (det tidligere Buyers Lab) har i 2016 lanceret et testprogram til miljøvenligt blæk/latexblæk og deres team af erfarne teknikere og analytikere har nu testet et stort antal printere i Europa og USA.

Testen førte til hele tre BLI-priser til Epson, som gik til deres SureColor-serie: SC-S40600, SC-S60600 og SC-S80600. Udstyret blev anerkendt for innovation og flot farvegengivelse.

Alle tre printere er CMYK 54/64”. SC-S40600 er en basismodel med miljøveligt blæk/latexblæk. SC S60600 er til høj produktion, og SC S80600 kører med en udvidelse af farveområdet.

– Keypoint Intelligence har arbejdet meget tæt sammen med Epson under testen, og alle tre blækprintere i Epson SureColor S-serien præsterede de laveste Delta E-målinger af alle testede enheder, udtalte David Sweetnam, direktør for forsknings- og laboratorietjenester, EMEA/Asien, hos Keypoint Intelligence.

– Vi har altid vidst, hvor gode vores SureColor SC-S-printere er til skilte- og displaymarkedet med salgstal, som antyder, at vores kunder også er klar over det, siger Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark. – Så vi er meget glade for, at en testorganisation af Buyers Labs format har valgt at anerkende ikke blot en men alle tre printere i vores SC-S-serie med priser for teknisk udmærkelse.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Grøn cloud-løsning skal øge både bæredygtighed og sikkerhed

Den berettigede fokus på de store knaster i de grafiske virksomheders bæredygtighed: råvarer, transport, spild og maskinparkens energiforbrug gør at man måske overser nogle mindre, men dog betydende, lavt hængende frugter.
TeamPhoto

Vink byder på "en tur i det grønne"

Vink leverer et bredt udbud af plastmaterialer. Til grafisk industri fokuserer man især på plader og fleksible materialer samt forskellige former for skilte med indbygget LED lys.
Houlberg Zepernick og salgschef Jacob Busk Jensen foran Vink Plasts logo.

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01