Green-Label først med den nye FA-løsning fra Nilpeter

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 3 October 2017
OPDATERET: 3 October

På den flotte store Nilpeter-stand på Labelexpo blev der blandt andet præsenteret den helt nye FA 17” flexomaskine. En løsning der trykker med 8 farver i flot kvalitet. Anne Emborg fra Nilpeter fortalte, at FA-maskinen er en basis-løsning, der kan konfigureres fuldstændig efter kundens behov. Løsningen er stabil og meget enkel at betjene. Al betjening og indstilling sker fra en iPad, Nilpeter har derfor kaldt det Clean Hand.

Green-Label i Galten, der har flere flexo-maskiner stående i produktionen har også en Indigo digital trykmaskine stående til ordrer i mindre oplag. De var, sammen med italienske Cograf, de første, der fik den nye FA-flexo-maskine installeret i august måned. Maskinen blev installeret på næsten rekord-tid. Installationen startede en mandag og onsdagen efter kørte den produktion.

Nilpeter havde også deres to år gamle store Panorama Hybrid-løsning, som kombinerer flexotryk og inkjet med på standen.Den er blevet forsynet med en helt ny stanseenhed, og den leveres i den kombination, der matcher kundens behov.

Generelt oplever Nilpeter et globalt etiketmarked i vækst, ikke mindst er der muligheder inden for chips-poser, der også kan produceres på label-maskiner forsynet med ekstra udstyr. Væksten betyder også at Nilpeter udvider deres produktionsfaciliteter, blandt andet med en ny fabrik i Indien.

FA-flexo-løsningen kommer også i en 14″-maskine.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01